IniciNoticiesSocietatEl CONSELL COMARCAL DEL MARESME AJUDARÀ ELS EMPRENEDORS I AUTÒNOMS A CONSOLIDAR...

El CONSELL COMARCAL DEL MARESME AJUDARÀ ELS EMPRENEDORS I AUTÒNOMS A CONSOLIDAR EL SEU NEGOCI.

El servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme amplia funcions. No només destinarà esforços a assessorar i orientar els autònoms i emprenedors en la posada en funcionament del seu negoci, sinó que farà un acompanyament per ajudar en la seva consolidació. En aquesta tasca comptarà amb el suport de SECOT, entitat formada per voluntaris sèniors experts en assessorament empresarial. Així ho ha explicat Jose Manuel López, conseller delegat de Promoció Econòmica, qui també ha afegit que  l’objectiu és oferir un servei d’assessorament i seguiment per garantir que les noves empreses es consolidin i creixin.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/emprenadoria-1.mp3|titles=emprenadoria 1]

D’aquesta manera, segons López, s’aconseguirà que repercuteixin positivament a la comarca, generant ocupació. I és que, segons els estudis, les empreses tenen dificultats per mantenir-se en el mercat durant els dos primers anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/emprenadoria-2.mp3|titles=emprenadoria 2]

Qui estigui interessat en demanar ajuda al Servei d’Emprenedoria ho pot fer a través dels serveis de Promoció Econòmica del seu Ajuntament, o bé contactant directament amb el Consell Comarcal del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES