IniciNoticiesPolíticaLLUÍS XAVIER VIÑUALES, SECRETARI INTERÍ DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA, DEIXARÀ EL CÀRREC...

LLUÍS XAVIER VIÑUALES, SECRETARI INTERÍ DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA, DEIXARÀ EL CÀRREC DESPRÉS DE GAIREBÉ 12 ANYS AL MUNICIPI.

El secretari interí de l’Ajuntament de Tordera, Lluís Xavier Viñuales, deixarà el càrrec properament. Viñuales va arribar a Tordera el novembre de l’any 2000 i des de llavors ha ocupat la secretaria municipal. Tot i que no ha desvetllat la seva propera destinació, diu que se’n va a les rodalies de Barcelona i per treballar més a prop de la política de l’estat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/secretari-1.mp3|titles=secretari 1]

Lluís Xavier Viñuales ha explicat que podria seguir vinculat al municipi durant un temps més, ja que s’ha ofert per portar la defensa jurídica de l’Ajuntament d’alguns temes antics.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/secretari-2.mp3|titles=secretari 2]

El secretari sortint veu bones perspectives perquè el municipi superi la crisi econòmica actual en poc temps. Viñuales creu que les inversions, com ara la d’Inditex, jugaran un paper important.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/secretari-3.mp3|titles=secretari 3]

A partir d’ara, el càrrec de secretari de l’Ajuntament de Tordera l’ocuparà Marta Portella, fins ara secretària de l’Ajuntament de Cornellà del Terri, municipi de la comarca del Pla de l’Estany. El relleu es farà efectiu quan es publiqui en el butlletí oficial de l’estat.

ÚLTIMES NOTÍCIES