IniciNoticiesEntitatsEL FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA UN CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA.

EL FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA UN CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA.

L’entitat Fotoclub Tordera organitza aquest mes d’abril un curs d’iniciació a la fotografia, amb l’objectiu d’explicar tot el que cal saber abans de prémer el disparador de la càmera. Aquest curs només és el primer pas d’un llarg camí de com fer una bona fotografia i anirà a càrrec de Josep Maria Ciurana. N’ha parlat el president i portaveu de l’entitat, Joan Martín Valls.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/curs-foto-1.mp3|titles=curs foto 1]

El curs d’iniciació a la fotografia tindrà lloc els dies 16, 17, 19 i 20 d’abril, de 8 a dos quarts de 10 del vespre, al local de l’entitat (situat al carrer Sant Antoni, nº9, 2n pis, on antigament hi havia les dependències policials). El diumenge, 22 d’abril, es farà un matí de pràctiques i després es triarà un dia per visionar les imatges. Joan Martín explica que aquest ja serà el tercer curs i que ha anat entrant gent a l’entitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/curs-foto-2.mp3|titles=curs foto 2]

El preu del curs és de 15 euros per als socis del club, de 25 euros per als no socis i 35 euros els que s’inscriguin i també es facin socis a la vegada. Les places són limitades. Per inscriure’s ho podeu fer descarregant-vos la inscripció a www.wix.com/llophoto/fotocluptordera i enviar-la a l’adreça de correu electrònic fotoclubtordera@gmail.com. Per més informació podeu trucar al telèfon 620 84 20 53.

ÚLTIMES NOTÍCIES