IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE INAUGURA AQUEST DISSABTE EL NOU LOCAL...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE INAUGURA AQUEST DISSABTE EL NOU LOCAL SOCIAL DEL VEÏNAT.

El veïnat de Sant Pere de Tordera estrena aquest dissabte, 14 d’abril, local social. El nou local s’ha construït annex als vestidors de la pista esportiva coberta i disposa d’una sala polivalent per a reunions, actes i assemblees, dues aules per a tallers, una oficina per a la tasca de la Junta i un vestíbul. La inauguració serà dissabte a dos quarts de 6 de la tarda. El president de l’Associació de Veïns, Pere Garcia, es mostra satisfet amb el nou local i explica les activitats que han preparat per a la inauguració.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/nou-local-st-pere-1.mp3|titles=nou local st pere 1]

Pere Garcia ens parla dels espais amb què compta el nou local social i diu que esperen poder reemprendre aviat les activitats de l’associació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/nou-local-st-pere-2.mp3|titles=nou local st pere 2]

Les obres del nou local social de l’Associació de Veïns de Sant Pere s’han finançat a través de les subvencions del programa PUOSC de la Generalitat. Recordem que la inauguració és dissabte a dos quarts de 6 de la tarda i que es troba situat a l’Avinguda Costa Brava s/n, al costat de la pista esportiva coberta. A les 5 començaran les activitats infantils.

ÚLTIMES NOTÍCIES