IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER LLUIS RECODER ES COMPROMET A PRESSIONAR L’ESTAT PER ACONSEGUIR LA...

EL CONSELLER LLUIS RECODER ES COMPROMET A PRESSIONAR L’ESTAT PER ACONSEGUIR LA GRATUÏTAT DE L’AP-7 MENTRE L’N-II NO ESTIGUI DESDOBLADA.

El Govern de Catalunya defensa la gratuïtat de l’AP-7 en els trams en què l’N-II està pendent de ser desdoblada a les comarques gironines tot i que la decisió depèn de Madrid. Ara bé, pressionarà l’Estat per tal que negociï amb Abertis aquesta opció, mentre les obres no estiguin acabades, tal com reclama el territori. Així ho ha expressat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que ha defensat el desdoblament del total de l’N-II.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/recoder-1.mp3|titles=recoder 1]

No és el cas d’altres punts del territori on el titular d’infraestructures considera que caldria pactar amb les concessionàries per evitar haver de desdoblar carreteres que segueixen en paral·lel d’autopistes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/recoder-2.mp3|titles=recoder 2]

L’Estat ha inclòs una partida de 15,93 milions d’euros (MEUR) al projecte de pressupostos generals per desdoblar el tram de l’N-II entre Caldes de Malavella i Sils , de 6,7 quilòmetres. Tot i això, per a la resta de trams de la futura A-2 al sud de Girona, les partides són gairebé testimonials. Precisament, ahir la N-II va registrar un nou accident mortal a l’alçada de Sils, amb un xoc entre un camió i una furgoneta.

ÚLTIMES NOTÍCIES