IniciNoticiesEntitatsEL CAU DE PINEDA SERÀ L’ENCARREGAT D’ORGANITZAR ENGUANY L’APLEC DE L’EROLA D’HORTSAVINYÀ....

EL CAU DE PINEDA SERÀ L’ENCARREGAT D’ORGANITZAR ENGUANY L’APLEC DE L’EROLA D’HORTSAVINYÀ. LA MISSA COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DEL BISBE DE GIRONA, FRANCESC PARDO.

El Cau de Pineda organitza per primer cop l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà. Com és tradicional els actes es faran el Dilluns de Pasqua, 9 d’abril de 2012, a l’esplanada de l’Hostal.

Les activitats començaran a les 9 del matí, amb la pujada a peu pel Camí de les Costes des de Cal Capità. On es deixaran els cotxes i s’ iniciarà la ruta a 2/4 de 10. L’arribada a Hortsavinyà serà a les 11.

A partir de les 11, i durant tot el matí, Mercat artesanal de productes naturals i ecològics d’Hortsavinyà i el Montnegre, i Jocs tradicionals i Bitlla Catalana. En aquest mercat s’hi podrà trobar productes naturals i tradicionals del Montnegre, com mel, herbes remeieres, joguines de fusta, verdura de pagès, pa cuit en forn d’una masia, entre altres.

A les 11, començarà una excursió guiada fins la Taula de les Bruixes (d’una horeta de durada). La Taula de les Bruixes és una pedra d’origen històric encara desconegut que conte uns enigmàtics gravats rupestres. També a les 11 del matí, Plantada dels Gegantons d’Hortsavinyà i els Gegants de Pineda, Tordera, i Santa Susanna.

A les 12, Missa cantada a l’Església de Sant Llop presidida pel Bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo i Artigas. Seguidament, anada a l’Ermita de l’Erola per cantar els Goigs de la Mare de Déu de l’Erola, acompanyats en cercavila pels gegants i gegantons.

A 2/4 de 2, Ball de Gegants a l’Esplanada de l’Hostal Vell i Ball a càrrec del nens i nenes de l’Escola d’Hortsavinyà. Ball de cobla. amb el grup Radiokuartet.

A les 2, Jocs tradicionals del Montnegre per la mainada a l’esplanada de l’’Hostal. A 2/4 de 3, a dinar (que tothom el du de casa) Un bon àpat a l’esplanada de l’Hostal. Finalment a les 4, Ball i arrambades amb el grup Radiokuartet.

L’Aplec de l’Erola està organitzat per la branca de Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda amb el suport de la Parròquia de Sant Llop d’Hortsavinyà, els veïns i l’escola, així com de diversos estaments i particulars.

Més información a www.pinedatecau.cat/aplec_erola.htm

ÚLTIMES NOTÍCIES