IniciNoticiesPolíticaL'ESTAT DESTINA 15,9 MILIONS D’EUROS PER DESDOBLAR L’N-II ENTRE CALDES I SILS...

L’ESTAT DESTINA 15,9 MILIONS D’EUROS PER DESDOBLAR L’N-II ENTRE CALDES I SILS PERÒ INCLOU PARTIDES TESTIMONIALS PER A LA RESTA DE TRAMS.

L’Estat ha inclòs una partida de 15,93 milions d’euros al projecte de pressupostos generals per desdoblar el tram de l’N-II entre Caldes de Malavella i Sils, de 6,7 quilòmetres. Tot i això, per a la resta de trams de la futura A-2 al sud de Girona, les partides són gairebé testimonials. En concret, els Pressupostos generals de l’estat només destinen 1,35 MEUR a tot el conjunt d’obres pendents entre Sils i Tordera, que sumen 13,6 quilòmetres. Aquestes partides han provocat diverses reaccions entre els partits polítics. La diputada del PP per Girona, Concepció Veray, diu que la voluntat dels populars és “desdoblar la carretera des de Tordera fins a la frontera”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/N-II-pressupost-pp.mp3|titles=N-II pressupost pp]

El diputat del PSC per Girona, Àlex Sáez, lamenta que el PP només hagi fet un indult parcial a l’N-II.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/N-II-pressupost-psc.mp3|titles=N-II pressupost psc]

El diputat de CIU Jordi Xuclà diu que els pressupostos constaten el fracàs del PP gironí d’influir a Madrid.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/N-II-pressupost-ciu.mp3|titles=N-II pressupost ciu]

Aquesta tònica també es manté als trams de l’N-II situats a l’Alt Empordà i, fins i tot, l’Estat no destina ni un euro al traçat entre Medinyà i Orriols, que l’anterior ministre de Foment, José Blanco, va deixar del tot empantanegat per la retallada d’inversions.

ÚLTIMES NOTÍCIES