IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM 2012 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I...

LA FIRA MERCAT DEL RAM 2012 TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS.

La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb un èxit de visitants, expositors i activitats. El president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve va inaugurar divendres la 35ena edició de la Fira Mercat del Ram. Durant la jornada inaugural, Salvador Esteve va destacar el paper de la fira torderenca en la promoció i divulgació dels productes de la terra i la seva consolidació en el territori.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-salvador-esteve.mp3|titles=balanç salvador esteve]

La fira, que arribava enguany a la 35ena edició al parc Prudenci Bertrana, va comptar amb la representació de sectors com la indústria, els serveis, l’automoció, l’artesania, l’agricultura o la ramaderia i els darrers anys, també esta oberta a nous mercats com ara, el medi ambient o les noves tecnologies. Al llarg del cap de setmana, unes 23.000 persones han visitat la fira de Tordera. El director del certamen, Jordi Camó es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira. Camó va tenir un esment especial per els expositors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-jordi-camo-1.mp3|titles=balanç jordi camo 1]

Jordi Camó avançava que s’ha començat a treballar per millorar la fira per properes edicions, amb la col·laboració d’empresaris locals i comarcals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-jordi-camo-2.mp3|titles=balanç jordi camo 2]

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius.

La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera parlava sobre el protagonisme de les entitats aquest dies de fira.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-mostra-associacionisme.mp3|titles=balanç mostra associacionisme]

El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’ edició del certamen de 2013. D’altra banda, avui durant tot el dia, els firaires de la zona d’ atraccions infantils i juvenils de la fira, organitzaran, d’acord amb l’ajuntament, “El dia del nen”, per aquest motiu, el cost de cada viatge a totes les atraccions serà 1 euro.

ÚLTIMES NOTÍCIES