IniciNoticiesEducacióLA JORNADA DE VAGA DEIXA A TORDERA ALGUNES INCIDÈNCIES A PRIMERA HORA...

LA JORNADA DE VAGA DEIXA A TORDERA ALGUNES INCIDÈNCIES A PRIMERA HORA I NORMALITAT EN ELS SERVEIS MÍNIMS.

A primera hora del matí la Policia Local de Tordera ha rebut l’avís que un dels panys d’accés a l’escola Sant Josep havia estat segellat amb silicona. Aquesta incidència, però, no ha tingut repercussió ja que els alumnes han pogut accedir per les altres entrades de l’escola.

El parvulari de la mateixa escola, situat a les instal·lacions de Can Comaleres, també ha començat el dia amb el pany segellat. Aquest incident s’ha resolt amb la intervenció d’un serraller que ha permès que els alumnes pugessin accedir al centre amb quinze minuts de retard.

Pel que fa a equipaments municipals també s’ha trobat segellat amb silicona el pany de la deixalleria municipal.

Per altra banda, durant la nit, uns desconeguts han escampat claus per la carretera d’accés al polígon Inditex per Palafolls. A resultes d’aquest fet, dos vehicles han punxat les rodes. Un dels vehicles afectats ha estat del de la Policia Local de Palafolls.

La policia local ha muntat des de la matinada un dispositiu especial per donar suport en cas d’incidents. El coordinador de govern, Josep Llorens valora les incidències i seguiment de la vaga a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/incidencies-vaga.mp3|titles=incidencies vaga]

A nivell educatiu, normalitat en pràcticament tots els centres escolars públics i concertats. El seguiment més important de vaga es troba a l’escola La Roureda, Serra de Miralles, Ignasi Iglesias i l’IES Lluís Companys. La regidoria d’ensenyament, Maria Angels Cayro explica la situació en els centres escolars torderencs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/cayro-escoles-vaga.mp3|titles=cayro escoles vaga]

El transport escolar funciona també amb normalitat.

On si que afecta la vaga és en la mobilitat a Tordera. El transport urbà i el bus hospitalari aplica els serveis mínims i una reducció dels trajectes, tal i com explica la regidora de transport, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/cayro-seguiment-vaga-21.mp3|titles=cayro seguiment vaga 2]

La vaga general afecta el trànsit de trens de rodalies, on s’ha decretat serveis mínims. A Tordera només sortiran i arribaran set trens durant tot el dia. Direcció a Barcelona els trens sortiran a les 6:57-7:27-17:30 i 18:30h, en sentit contrari de Barcelona a Tordera, només sortiran tres trens de la capital catalana a les 7:04-17:05 i 18:05h.

L’ajuntament de Tordera ha decretat també serveis mínims en totes les dependencies municipals. L’ambulatori de Tordera dóna cobertura a totes les urgències i s’hi dedicarà almenys el 25% de la plantilla habitual.

ÚLTIMES NOTÍCIES