IniciNoticiesComerçEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, SALVADOR ESTEVE SERÀ L'ENCARREGAT D'INAUGURAR...

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, SALVADOR ESTEVE SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR DIVENDRES LA FIRA MERCAT DEL RAM.

El president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve serà l’encarregat d’inaugurar el proper 30 de març la Fira Mercat del Ram de Tordera. L’obertura i parlaments es faran a les 5 de la tarda. La fira es podrà visitar el dissabte 31 de març i diumenge 1 d’abril, al parc Prudenci Bertrana.

La Fira Mercat de Ram comptarà amb més d’un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors de mercat. Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l’artesania i per la Mostra d’associacionisme local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i amb l’organització dels actes diversos. El director de la fira, Jordi Camó assegura que la mostra presenta algunes novetats, sobretot en la distribució d’espais.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/fira-del-ram-1.mp3|titles=fira del ram 1]

La fira mercat del Ram, no defuig de la crisi. Jordi Camó explica que s’ha fet una feina important per reduir costos i optimitzar recursos.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/fira-del-ram-2.mp3|titles=fira del ram 2]

Enguany la fira arribarà a la seva 35è edició. En total es destinaran 18.000 metres quadrats per a l’exposició, zones d’aparcament i d’atraccions.

ÚLTIMES NOTÍCIES