IniciNoticiesMedi ambientL’ALCALDE DE TORDERA S’ENTREVISTARÀ AMB LA CENTRAL D’AQUALIA A MADRID PER RESOLDRE...

L’ALCALDE DE TORDERA S’ENTREVISTARÀ AMB LA CENTRAL D’AQUALIA A MADRID PER RESOLDRE DEFINITIVAMENT ELS PROBLEMES DE LA QUALITAT DE L’AIGUA AL MUNICIPI.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, s’entrevistarà aquest dimarts, 27 de març, amb la central d’Aqualia a Madrid, l’empresa subministradora del servei de l’aigua al municipi. Aquest ja és l’últim pas de les converses que mantenen des de fa mesos Ajuntament i Aqualia per resoldre la deficient qualitat de l’aigua que arriba a les llars de Tordera. Entre els primers acords entre les dues bandes, es va pactar construir una planta potabilitzadora al centre del municipi, per tal de garantir la qualitat de l’aigua que es capta directament dels pous del costat del riu. De fet, la voluntat de l’Ajuntament a principis d’any era que entrés en funcionament aquest estiu, però sembla que Aqualia continua sense tenir cap pressa. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-aqualia-1.mp3|titles=alcalde aqualia 1]

Joan Carles Garcia diu que s’ha realitzar una auditoria que ha de servir per resoldre totes les qüestions entre les dues parts o bé rescindir el contracte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-aqualia-2.mp3|titles=alcalde aqualia 2]

Recordem que Aqualia no ha aplicat les bonificacions als usuaris, previstes als veïns que s’han vist afectats per la mala qualitat de l’aigua. En aquest sentit, els quatre portaveus dels partits del consistori municipal van acordar que mentre es mantinguin les negociacions amb l’empresa concessionària, l’Ajuntament no ha aprovat ni aprovarà l’increment de la taxa de l’aigua per aquest any 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES