IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA D’ENSENYAMENT INFORMA QUE S’OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR.

LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT INFORMA QUE S’OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR.

Avui comença el període de preinscripció escolar que per als cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que s’allargarà fins al 30 de març. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro  recorda alguns elements que s’han de tenir en compte alhora de fer la preinscripció dels seus fills.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/cayro-portes-obertes-21.mp3|titles=cayro portes obertes 2]

La Regidoria d’Ensenyament recorda que, pel que fa a l’ensenyament obligatori, només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne. En aquesta sol·licitud, però, s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència. Maria Angels Cayro apunta que la presentació de més d’una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/cayro-portes-obertes-31.mp3|titles=cayro portes obertes 3]

El període de preinscripció per als cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria serà del 19 al 30 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES