IniciNoticiesPolíticaL’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA DENUNCIA OPORTUNISME EN LA DIFUSIÓ EN...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA DENUNCIA OPORTUNISME EN LA DIFUSIÓ EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ DE DUES CAUSES OBERTES CONTRA ELL, QUE ESTAN EN MARXA DES DE FA MOLTS ANYS.

Diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò en les darreres hores de dues causes obertes contra l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, per afavorir els negocis de l’ex-regidor Lluís Barrera a qui presumptament va concedir a dit el servei de transport escolar i va autoritzar unes obres de forma irregular. En declaracions a Ràdio Tordera, Joan Carles Garcia s’ha mostrat sorprès amb aquestes informacions, tenint en compte que els processos judicials estan en marxa des de fa molts anys. L’alcalde creu que la difusió d’aquest assumptes, en els mitjans de comunicació, tenen a veure amb la seva recent absolució per l’Audiència de Barcelona d’un delicte ecològic.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-barrera-1.mp3|titles=alcalde barrera 1]

En aquest sentit, Joan Carles Garcia lamenta l’oportunisme d’aquestes informacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-barrera-2.mp3|titles=alcalde barrera 2]

Per la concessió del servei de transport escolar, que durant set anys va ser adjudicat pel Consell Comarcal del Maresme, l’alcalde de Tordera està imputat per un delicte de prevaricació pel jutjat d’instrucció número 2 d’Arenys de Mar, segons l’acte judicial, a què ha tingut accés l’agència Efe.

L’altre procés judicial en que està involucrat l’alcalde, a càrrec del jutjat d’instrucció número 5 d’Arenys, deriva de les suposades irregularitats en les autoritzacions que l’Ajuntament de Tordera va donar a l’exregidor per al condicionament d’una àrea on estacionar els seus autobusos. En aquesta causa, que està pendent de judici, la Fiscalia demana un any de presó per a Joan Carles Garcia per tràfic d’influències i dos delictes contra l’ordenació del territori, segons consta en l’escrit de l’acusació pública.