IniciNoticiesEducacióÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL 33è CROS ESCOLAR VILA DE TORDERA.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL 33è CROS ESCOLAR VILA DE TORDERA.

Èxit de participació en el 33è Cros Escolar Vila de Tordera. Dijous i divendres el matí 1300 alumnes de les diferents escoles del municipi van participar en les curses a l’entorn de l’illa de la Tordera, darrere el Parc Prudenci Bertrana. Igual que els últims anys, el cros s’ha organitzat durant dos dies amb la participació d’alumnes de secundària, primària i infantil. La Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, es mostra satisfeta amb el cros d’enguany, tot i que el vent compliqués una mica l’organització l’últim dia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/balanç-cros-1.mp3|titles=balanç cros 1]

En les primeres edicions, el cros torderenc se celebraven el cap de setmana, però la participació dels escolars era menor. Amb el format actual s’aconsegueix una nombrosa participació, que algunes escoles aprofiten per dedicar tota una jornada a l’esport. Escoltem M. Àngels Cayró.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/balanç-cros-2.mp3|titles=balanç cros 2]

El Cros Escolar de Tordera està organitzat per la Regidoria d’Ensenyament, el Consell Escolar Municipal i el Consell Esportiu del Maresme, i compta amb la col·laboració de diferents empreses locals.

ÚLTIMES NOTÍCIES