IniciNoticiesPolíticaEL CONSELLER DE TERRITORI, LLUÍS RECODER TITLLA LA SITUACIÓ DE LA N-II...

EL CONSELLER DE TERRITORI, LLUÍS RECODER TITLLA LA SITUACIÓ DE LA N-II DE “DESASTROSA”.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha afirmat que la situació de la N-II al seu pas per la província de Girona és “desastrosa”, que s’ha denunciat a l’actual Govern de Mariano Rajoy i “s’ha de donar temps per veure si reprèn les obres”.
Recoder ha assegurat que els problemes d’aquesta carretera els coneixia l’anterior govern i ha criticat que el seu únic gest va ser parar les obres de desdoblament que s’estaven fent. En relació amb l’actual, ha exposat que també coneix la situació i que espera que reaccioni.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/recoder-1.mp3|titles=recoder 1]

Lluís Recoder, diu que la ministra ja coneix la situació de la N-II i que han de donar un temps perquè es pronunciï.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/recoder-2.mp3|titles=recoder 2]

La ministra de Foment, Ana Pastor, s’ha compromès a trobar solucions per garantir la seguretat de la N-II al seu pas per les comarques gironines, tot i que no les ha concretades ni hi ha posat data. Durant el ple del Congrés dels Diputats, la ministra ha assegurat que Foment veu “amb preocupació” els accidents que acumula la carretera, que deixen “víctimes irrecuperables”. Aquest febrer, Foment va anunciar una inversió de 16,1 milions d’euros (MEUR) a la xarxa viària gironina. Els diners aniran destinats, entre d’altres, a millorar l’enllumenat i la senyalització, els serveis d’atenció als accidents o les comunicacions.