IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA COMENÇA A TREBALLAR EN PROJECTES D’ENVERGADURA PER A LA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA COMENÇA A TREBALLAR EN PROJECTES D’ENVERGADURA PER A LA ZONA INDUSTRIAL DE CAN BUSCÀ.

A finals de gener, el Ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar provisionalment el text refós del pla parcial de Can Buscà Nord per poder-hi desenvolupar el nou sector industrial de Tordera. A l’espera de l’aprovació definitiva, l’equip de govern ja treballa per tirar endavant alguns projectes de rellevància que es duran a terme des del Consell Comarcal del Maresme, a través del Gremi d’Empresaris de la Construcció de la comarca. Es tracta de la construcció d’una central per obtenir material de reciclatge i una planta per tractar els residus del bosc. Ho explica l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/empreses-can-busca-1.mp3|titles=empreses can busca 1]

Joan Carles Garcia confia que l’aprovació definitiva del pla parcial de Can Buscà arribi aviat, per tal de poder presentar d’aquí pocs mesos el projecte d’urbanització i començar a treballar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/empreses-can-busca-2.mp3|titles=empreses can busca 2]

El Pla Parcial de Can Buscà estarà destinat a la petita i mitjana empresa, en una superfície de prop de 337.000 metres quadrats. Des de l’Ajuntament també es promouran en aquest sector naus industrials destinades a nous emprenedors.

ÚLTIMES NOTÍCIES