IniciNoticiesSalutLA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DE LA...

LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE POSA EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DE LA INICIATIVA “UNA POMA PER LA VIDA”.

La Fundació Esclerosi Múltiple amb col·laboració amb els supermercats Condis posa en marxa aquest divendres i dissabte una nova edició de la iniciativa “Una poma per la vida”. Una activitat solidària que pretén recaptar fons per finançar projectes en relació a aquesta malaltia. Aquesta campanya arriba a la seva dotzena edició i per fer aquesta iniciativa solidaria necessiten uns 500 voluntaris que es repartiran per diferents supermercats de la cadena Condis per tal de vendre pomes solidaris a un preu simbòlic d’1,50 euros. Per Tordera, la Fundació Esclerosi Múltiple busca almenys 2 persones.  Una iniciativa que recull diners per la fundació i pels diferents centres de dia que tenen repartits arreu de Catalunya. Precisament, és una acció solidària que ha funcionat en altres edicions i, fins i tot, s’han arribat a vendre més de 45.000 pomes. La cap de comunicació de la fundació, Núria Fuster explica l’iniciativa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/campanya-poma-1.mp3|titles=campanya poma 1]

En aquests moments, la fundació està buscant voluntaris que s’encarreguin de demanar la col·laboració dels clients durant els dies 9 i 10 de març al supermercat Condis de Tordera, ubicat al camí de Mas Martí. Així ho apunta Nuria Fuster

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/campanya-poma-2.mp3|titles=campanya poma 2]

Recordem que la tria d’aquesta fruita és deu al simbolisme d’aquesta amb la vida. Fuster ha recordat que ens trobem en moments molt complicats i que amb aquest gra de sorra és pot aconseguir finançar projectes per la investigació de la malaltia.

ÚLTIMES NOTÍCIES