IniciNoticiesEducacióAQUEST MARÇ ES PREPAREN PORTES OBERTES DELS CENTRES ESCOLARS DE CARA A...

AQUEST MARÇ ES PREPAREN PORTES OBERTES DELS CENTRES ESCOLARS DE CARA A LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2012-2013.

Els centres educatius de Tordera organitzen al mes de març jornades de portes obertes per donar a conèixer a les famílies el seu projecte educatiu, el funcionament i les seves instal·lacions de cara a la preinscripció escolar del curs 2012-2013. De moment, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ja ha publicat oficialment quin el període de preinscripció que serà del 19 al 30 de març.

Han de fer la preinscripció els alumnes que han de començar el segon cicle d’educació infantil (P3), és a dir, els nens o nenes nascuts durant l’any 2009. També han de fer la preinscripció els alumnes que en aquests moments cursin 6è d’educació primària, si al seu centre no hi ha continuïtat d’estudis d’educació secundària obligatòria (ESO), i els que vulguin canviar de centre o no s’hagin matriculat el curs anterior.

L’escola La Roureda farà avui la jornada de portes obertes de 9 a dos quarts de 2 del migdia i de 3 a dos quarts de 5 de la tarda. L’escola Ignasi Iglesias farà les portes obertes el dimarts, 6 de març de 9 a 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda. Finalment, l’escola Serra de Miralles farà la jornada el 7 de març de 9 a 11 del matí i de 3 a 5 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES