IniciNoticiesComerçEL GREMI DE MARXANTS DEL MARESME MOSTREN EL SEU MALESTAR DAVANT L’INCREMENT...

EL GREMI DE MARXANTS DEL MARESME MOSTREN EL SEU MALESTAR DAVANT L’INCREMENT DE PREUS EN EL PÀRQUING DELS DIUMENGES.

L’Associació de Marxants del Maresme van mostrar aquest passat diumenge el seu malestar, davant l’increment de preus de l’aparcament en el mercat dominical. Les ordenances municipals per aquest any, aprovades per l’ajuntament de Tordera, preveuen doblar el preu del pàrquing, passant de 1 a 2 euros. Aquesta s’ha començat a aplicar en les darreres setmanes. Els Marxants van penjar, aquest diumenge, dues pancartes reivindicatives en la via pública, que van ser retirades per la policia local en no tenir permís municipal. Aquestes es van reubicar en furgonetes privades. El president de l’associació de marxants, Antoni López ha assegurat que el seu malestar també és fruït que ningú els ha informat sobre aquesta modificació de preus en l’aparcament. López també critica que l’ajuntament ha baixat serveis en el mercat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/marxants-1.mp3|titles=marxants 1]

Els marxants veuen la mesura com un perjudici per els visitants del mercat, que majoritàriament venen de fora i utilitzen aquest pàrquings. Antoni López creu que es podria buscar un altre sistema que aportés un benefici.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/marxants-2.mp3|titles=marxants 2]

El regidor de mercats, Carles Aulet recorda que la mesura es va aprovar en les ordenances 2012. Aulet es mostra disposat a variar o eliminar l’increment, si es comprova que la mesura perjudica el mercat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/marxants-aulet.mp3|titles=marxants aulet]

Precisament, l’ajuntament de Tordera ha convocat al gremi de marxants del Maresme a una reunió dilluns vinent, per parlar sobre aquesta qüestió i intentar arribar a un acord.

ÚLTIMES NOTÍCIES