IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE AMB 8 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA.

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA PLE AMB 8 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA.

L’ajuntament de Tordera convoca aquest vespre ple ordinari amb 8 punts en l’ordre del dia. Entre els temes ordinaris destaca la modificació puntual del pla general per a l’ampliació del sector de Can Verdalet. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia justifica aquest punt, davant la demanda d’instal·lació de petita empresa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/alcalde-ampliacio-can-verdalet.mp3|titles=alcalde ampliacio can verdalet]

El ple també presenta tres mocions presentades per els partits a l’oposició. El partit popular presenta una moció per fomentar l’ocupació juvenil a Tordera, Esquerra Republicana presenta una moció en suport al Moviment “Diem Prou” que aposta per pagar els impostos a l’Agència Catalana en comptes d’Hisenda i per últim una moció del PSC en contra de la reforma laboral imposada pel govern de l’estat.

La sessió finalitzarà amb el torn de Precs i Preguntes. El ple començarà a les 8 de la tarda, i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES