IniciNoticiesComerçTORDERA SERÀ LA SEU MUNDIAL DE MASSIMO DUTTI. INDITEX CONSTRUIRÀ L’OFICINA CENTRAL...

TORDERA SERÀ LA SEU MUNDIAL DE MASSIMO DUTTI. INDITEX CONSTRUIRÀ L’OFICINA CENTRAL DE LA MARCA EN EL SECTOR DE FIBRACOLOR.

Definitivament, Inditex aposta per Tordera. L’alcalde, Joan Carles Garcia ha confirmat que el gegant tèxtil gallec construirà l’oficina central de Massimo Dutti, en el mateix sector de Fibracolor, on s’està construint el nou centre logístic de distribució. Aquesta acció estratègica significa que Tordera es convertirà en la seu mundial de Massimo Dutti. La marca té actualment més de 560 botigues en més de 50 països.

Joan Carles Garcia assegura que aquesta nova inversió donarà més feina i de més qualitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/oficina-central-massimo-dutti-1.mp3|titles=oficina central massimo dutti 1]

L’edifici està dissenyat per els arquitectes Enric Batlle i Joan Roig, autors entre d’altres, de la ciutat esportiva del F.C Barcelona. La proposta consisteix en construir un edifici de planta baixa i dos pisos situat dins l’actuació urbanística prevista. La planta baixa es planteja oberta per quatre cares i destinada al l’us d’aparcament. Les dos plantes superiors es destinaran a oficines. El conjunt no superarà l’altura reguladora de l’edificació fixada en 15 metres. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia parla d’un edifici significatiu i singular. La construcció d’aquesta oficina començarà seguidament un cop acabada el centre logístic.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/oficina-central-massimo-dutti-2.mp3|titles=oficina central massimo dutti 2]

En els terrenys on es construirà aquesta oficina, també s’especulava que podia acollir un botiga de Massimo Dutti, però de moment s’ha declinat aquesta opció. Davant les dues propostes possibles, Joan Carles Garcia creu que l’oficina serà més beneficiós que no pas la botiga.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/oficina-central-massimo-dutti-3.mp3|titles=oficina central massimo dutti 3]

Inditex, que té a Tordera la seu de tres de les seves marques, Massimo Dutti, Bershka i Oysho, està construint actualment un nou centre logístic de distribució que tindrà una sitja per emmagatzemar peces de roba penjades, que serà la instal·lació de la seva classe més avançada tecnològicament a tot Europa.

ÚLTIMES NOTÍCIES