IniciNoticiesCulturaLES PEL·LÍCULES “LA CHISPA DE LA VIDA” I “EL REY LEÓN”, PROTAGONISTES...

LES PEL·LÍCULES “LA CHISPA DE LA VIDA” I “EL REY LEÓN”, PROTAGONISTES DE L’ÚLTIM CAP DE SETMANA DE FEBRER AL TEATRE CLAVÉ.

El Teatre Clavé presenta el proper cap de setmana dues propostes de cinema. La primera serà “La Chispa de la vida” darrera pel·lícula del director Álex de la Iglesia; una comèdia negra que explica la història d’en Roberto, un publicista a l’atur que decideix aprofitar un accident per captar l’atenció dels mitjans de comunicació, vendre l’exclusiva i solucionar així els problemes econòmics de la seva família. José Mota i Salma Hayek protagonitzen aquest llargmetratge. “La Chispa de la vida” es projectarà el divendres, 24 de febrer a les 10 de la nit, al Teatre Clavé. El cicle cine club està coorganitzat amb l’associació d’espectadors. El seu president, Pau Megias ens parla sobre com es presenta aquest cicle.
[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/pau-cine-club.mp3|titles=pau cine club]

La segona pel·lícula del darrer cap de setmana de febrer s’adreça especialment al públic familiar. Es tracta de la reestrena del clàssic de Walt Disney “El rey León”, amb els ja coneguts animals de la selva Simba, Timón, Pumba i l’estil de vida relaxat que respon al nom d’Hakuna Matata. El rey león es projectarà en castellà el dissabte, 25 de febrer a les 6 de la tarda. Les entrades per cadascun dels espectacles tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir al teatre clavé en horari d’atenció al públic o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. L’associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2 euros per als espectacles d’aquest cicle.