IniciNoticiesCulturaTORDERA CELEBRA DISSABTE EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 600 PARTICIPANTS EN EL...

TORDERA CELEBRA DISSABTE EL CARNESTOLTES AMB PROP DE 600 PARTICIPANTS EN EL CONCURS DE DISFRESSES.

Tordera celebrarà dissabte el concurs de disfresses i la rua de Carnestoltes, organitzada per la Regidoria i la Comissió de festes i que enguany comptarà amb prop de 600 participants inscrits. La regidora de festes, Maria Angels Cayro valora molt positivament el nombre d’inscrits a la rua de Carnestoltes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/rua-carnestoltes-1.mp3|titles=rua carnestoltes 1]

La cercavila de disfresses sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda dels Països Catalans i passarà per tot el Camí Ral, plaça de la Concòrdia i finalitzarà a la plaça de l’Església, on es farà una xocolatada popular i el lliurament de premis a les millors disfresses. Així ens ho detalls, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/rua-carnestoltes-2.mp3|titles=rua carnestoltes 2]

Com cada any, el Concurs  comptarà amb diferents categories: individual i parelles, petits grups (de 3 a 9 persones), grups (de 10 a 24 persones), comparses de 25 a 40 components i comparses amb més de 40 participants. Juntament amb aquestes categories també s’afegeix un premi a la millor carrossa i la categoria de disfressa en el lloc de feina. Maria Angels Cayro recorda que enguany s’han reduït les ajudes i els premis.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/rua-carnestoltes-3.mp3|titles=rua carnestoltes 3]

D’altra banda, com cada any, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitzarà diumenge al matí el concurs de disfresses i la cercavila pel veïnat. La sortida de la rua serà a les 11:00h des de la pista poliesportiva. El recorregut passarà per l’Avinguda Costa Brava, Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Ausias March i finalitzarà al parc (pista) de Sant Pere. Les inscripcions per participar-hi es podran fer una hora abans de la sortida a la pista poliesportiva.

L’organització del concurs ha establert 4 categories: Individual Infantil (fins a 10 anys), individual adults (a partir d’11 anys), parelles i grups (de 2 a 9 components) i comparses (a partir de 10 components). Hi hauran premis econòmics per a les tres millors disfresses de cada categoria i oscil·laran entre els 15€ i els 90€.

ÚLTIMES NOTÍCIES