IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT CONVOCA LES BEQUES D’APRENENTATGE D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

LA REGIDORIA DE JOVENTUT CONVOCA LES BEQUES D’APRENENTATGE D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

La Regidoria de Joventut i l’institut Superior per la Comunicació i Cultura Europees promouen les beques d’aprenentatge d’anglès a l’estranger per a joves nascuts els anys 1994 i 1995.

La bona experiència d’edicions anteriors, tant per part dels becats com de la pròpia organització, ha motivat la Regidoria a donar continuïtat a aquest programa d’ajudes econòmiques que es va impulsar per primera vegada l’any 2009. Així ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/beques-angles-1.mp3|titles=beques angles 1]

Eliana Romera explica que en total aquest any es donaran 6 ajuts formats per una aportació econòmica de 500€ i els trasllats d’anada i tornada al Gloucestershire College d’Anglaterra, escola on els alumnes faran l’estada formativa durant 15 dies del mes de juliol. L’ajut també inclou un curs intensiu de llengua anglesa per millorar la fluïdesa de l’anglès abans de marxar cap a Anglaterra. El cost de l’estada i altres despeses de caràcter particular seran a càrrec dels pares/mares/tutors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/beques-angles-2.mp3|titles=beques angles 2]

Les sol·licituds per optar al programa de beques d’aprenentatge d’anglès a l’estranger es poden presentar fins al 2 de març al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Tordera, juntament amb la documentació que es demana a les bases de la convocatòria. El jurat analitzarà les sol.licituds i atorgarà la puntuació en funció de la renda familiar. El nom dels beneficiaris es coneixerà abans del 15 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES