IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA D’ENSENYAMENT ORGANITZA UN CONCURS DE PIRÀMIDES D’ALIMENTS ENTRE ELS ALUMNES...

LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT ORGANITZA UN CONCURS DE PIRÀMIDES D’ALIMENTS ENTRE ELS ALUMNES DE 4t I 5è

Amb l’objectiu de promoure una actitud de cura cap a la pròpia salut i fomentar els hàbits saludables en els més joves, des de la Regidoria d’Ensenyament s’han dut a terme diverses  activitats orientades als alumnes de primària. Durant el primer trimestre del curs els alumnes de quart de totes les escoles van realitzar un taller sobre Alimentació Saludable amb una dietista-nutricionista i Llicenciada en Ciències i Tecnologia dels Aliments.

Per acabar amb les activitats centrades en l’alimentació saludable la Regidoria d’Ensenyament ha convocat un concurs, amb el suport de Serhs Food i Llemo, en el que hi participaran els nens i nenes de 4t i 5è de les escoles del municipi. Els alumnes podran de presentar un dibuix d’una piràmide dels aliments que serà valorat per un jurat el proper 10 de febrer. El dibuix guanyador serà el disseny d’un imant de nevera que es repartirà entre tots els participants. Ens dóna més detalls la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/cayro-concurs-piramides-alimentaris.mp3|titles=cayro concurs piramides alimentaris]

Per altra banda i amb aquest objectiu la biblioteca ha acollit durant durant el mes de gener l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes” cedida per la Diputació de Barcelona i que ha estat visitada pels alumnes dels diferents centres.

ÚLTIMES NOTÍCIES