IniciNoticiesEducacióLES ESCOLES DE TORDERA OBREN EN NORMALITAT I L’AJUNTAMENT SUSPÈN EL TRANSPORT...

LES ESCOLES DE TORDERA OBREN EN NORMALITAT I L’AJUNTAMENT SUSPÈN EL TRANSPORT ESCOLAR.

Les escoles de Tordera obren aquest matí en normalitat. A primera hora l’ajuntament informava que vista la situació actual del temps i  les carreteres, la Regidoria d’Ensenyament i l’empresa concessionària del servei, seguint recomanacions de la Policia Local, havien decidit que avui no hi hauria transport escolar a Tordera. Així ho explicava, la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/Cayro-trnasport-escolar-divendres.mp3|titles=Cayro trnasport escolar divendres]

Com dèiem, els centres escolars, per la seva banda, estaran oberts. Amb tot, els òrgans directius de les escoles decidiran si es fan les classes amb normalitat tenint en compte els criteris propis de cada centre. Aquesta és la situació de queda centre. Comencem per La Llar d’infants municipal “El Niu”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-llar-infants-municipal.mp3|titles=neu llar infants municipal]

La llar d’infants Angel Cústodi també han obert amb normalitat, tal i com explica l’educadora Silvia Pujol.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-llar-angel-custodi.mp3|titles=neu llar angel custodi]

El director de l’escola Brianxa, Xavier Manresa informava aquesta matí que els serveis educatius es realitzaven amb normalitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-escola-brianxa.mp3|titles=neu escola brianxa]

A l’IES Lluís Companys, el director Angel Pous assegura que avui han obert, però que les classes funcionaran en un 75%.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-ies-lluis-companys.mp3|titles=neu ies lluis companys]

La Directora de l’escola Ignasi Iglesias, afirmava que l’escola es mantindrà oberta sense problemes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-ignasi-iglesias.mp3|titles=neu ignasi iglesias]

Mercè Vilajeliu, directora de l’escola la roureda assegurava que a ells si que els afecta la suspensió del transport escolar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-roureda.mp3|titles=neu roureda]

L’escola Sant Josep, ha obert amb normalitat, però amb menys alumnes de l’habitual, sobretot a secundària. Tal i com assegura el director, Angel Vallicrosa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/neu-escola-sant-josep.mp3|titles=neu escola sant josep]

No ha estat possible parlar amb l’escola Serra de Miralles. La única escola que dijous va anunciar que estaria tancada, en principi, fins dilluns és l’escola rural d’Hortsavinya.

ÚLTIMES NOTÍCIES