IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE TORDERA ACTIVA EL PLA D’EMERGÈNCIES PER L’ONADA DE FRED PREVISTA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ACTIVA EL PLA D’EMERGÈNCIES PER L’ONADA DE FRED PREVISTA PER AQUEST DIES.

L’Ajuntament de Tordera ha activat el PEM (Pla d’Emergències Municipal) davant l’avís d’onada de fred anunciat pel Servei Meteorològic de Catalunya.

Per aquest motiu l’Ajuntament ha pres les mesures preventives corresponents i informa que, en cas de necessitat, el pavelló poliesportiu municipal està preparat per donar cabuda als ciutadans que, per inclemències meteorològiques, no puguin accedir o arribar a les seves llars. L’Ajuntament està repartint sal fundent arreu dels carrers de les urbanitzacions i ho farà també als carrers que presentin dificultats.

L’Àrea d’Atenció Social, per la seva banda, està en contacte amb totes les persones que viuen soles per conèixer les seves necessitats en aquests dies de fred extrem. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assenyala diverses recomanacions davant aquesta onada de fred.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/alcalde-estat-emergencia.mp3|titles=alcalde estat emergencia]
La Policia Local de Tordera està a la disposició dels ciutadans/es durant les 24h per atendre les urgències o emergències que es puguin donar (Telf. 937640615).

ÚLTIMES NOTÍCIES