IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DELS DOS PARTITS DEL CF TORDERA

VICTÒRIA DELS DOS PARTITS DEL CF TORDERA

El CF Tordera A va guanyar contra els veïns de Blanes per 0-3 a favor dels de casa. Tot i que va costar fer el primer gol, va haver una bona defensa i es va gaudir de moltes ocasions de gol. La propera jornada es jugarà contar el CF Quart, durant el transcurs de la setmana us informarem de l’horari i del dia on es farà aquest partit.

El CF Tordera B també va tenir un gran èxit contra el Navata, després d’una primera part molt equilibrada, va saber aprofitar les ocasions de gol que va tenir i va poder adelantar als locals, finalitzant el partit amb un resultat d’1 a 3 favorable al Tordera. La propera setmana jugaran a casa contra el Tortellà. De l’horari i del dia us n’informarem en el transcurs de la setmana.