IniciNoticiesEducacióELS CENTRES ESCOLARS DE TORDERA SUSPENEN LES CLASSES D’AQUESTA TARDA.

ELS CENTRES ESCOLARS DE TORDERA SUSPENEN LES CLASSES D’AQUESTA TARDA.

(fotografia X.Llop)

Els centres escolars de Tordera, públics i concertats, han decidit suspendre les classes durant la tarda d’avui dijous. Tots els alumnes que es quedin a dinar es podran quedar al centre fins a les 14h. L’única excepció és l’escola Ignasi Iglesies que avui no tenen servei de menjador. Durant la tarda-vespre les escoles i l’Ajuntament decidiran, en funció de la previsió meteorològica, si demà hi haurà classe o no.

L’Institut Lluís Companys, per la seva banda, ha suspès les classes durant el dia d’avui. Pel que fa a l’escola d’Hortsavinyà no es faran classes ni avui ni demà.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/cayro-escoles-nevada.mp3|titles=cayro escoles nevada]

A primera hora del matí, tot i que no s’ha registrat cap incidència i la situació era de normalitat, l’Ajuntament de Tordera ha decidit suspendre com a mesura preventiva el transport escolar durant la jornada d’avui tenint en compte les previsions de neu per les properes hores. Pel que fa al transport urbà i interurbà, avui no hi haurà servei de bus a les urbanitzacions. Sí que hi haurà servei de bus urbà, a partir de les 10h.

Finalment, la Policia Local  ha informat que durant aquest mati per accedir a les urbanitzacions de la zona del Montnegre-Corredor (Farreres, Roca-Rossa o Can Camps) era necessari l’ús de cadenes. A aquesta hora ja no és necessari el seu ús. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica la situació actual.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/alcalde-nevada-1.mp3|titles=alcalde nevada 1]

El president de l’associació de veïns d’Hortsavinyà, Ivan Fusalba ens explica la situació en el paratge torderenc.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/ivan-hortsavinyà.mp3|titles=ivan hortsavinyà]

Durant tot el matí d’avui, des de la Regidoria de Manteniment i Serveis, s’està tirant sal fundent als camins rurals i carrers amb risc per fer-los practicables. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que s’ha previst l’ús de màquines per facilitar l’ accés a camins i té en disposició els generadors de llum necessaris per garantir el subministrament dels serveis bàsics municipals. L’alcalde fa recomanacions davant la neu i l’onada de fred.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/alcalde-nevada-2.mp3|titles=alcalde nevada 2]

La previsió meteorològica indica que aquesta tarda es poden arribar a acumular fins a 10 cm de neu a la zona de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES