IniciNoticiesMedi ambientLA NEU ENFARINA TORDERA I ES SUSPÈN PREVENTIVAMENT EL TRANSPORT ESCOLAR. CALEN...

LA NEU ENFARINA TORDERA I ES SUSPÈN PREVENTIVAMENT EL TRANSPORT ESCOLAR. CALEN CADENES PER ACCEDIR A LES URBANITZACIONS DEL MONTNEGRE.

Les primeres volves de neu han enfarinat aquesta matinada Tordera. La regidoria d’ensenyament ha informat que s’ha suspès el transport escolar, ja que no poden garantir que a la tarda, es puguin tornar els nens a casa. L’institut Lluís Companys ha suspès les classes aquest dijous d’hagut que la majoria de mestres són de fora, i no poden arribar fins al seu lloc de treball. Totes les altres escoles, funcionen aquest mati, amb normalitat.

La policia local informa que per accedir a les urbanitzacions de les ferreres, Rocarossa, Can Camps, Can Domenec i Hortsavinyà cal cadenes. El coordinador del govern, Josep Llorens explica quina és situació a aquesta hora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/llorens-9-mati.mp3|titles=llorens 9 mati]

Pel que fa la previsió meteorològica la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions en forma de ruixats localment moderats en forma de neu a totes les cotes. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-est durant les hores centrals del dia. Mar en estat de maror amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 0 als 3 graus mentre que les mínimes aniran dels -3 als 0 graus.

ÚLTIMES NOTÍCIES