IniciNoticiesPolíticaLA DIPUTADA DEL PP PER GIRONA, CONCEPCIÓ VERAY ASPIRA A TENIR DESDOBLADA...

LA DIPUTADA DEL PP PER GIRONA, CONCEPCIÓ VERAY ASPIRA A TENIR DESDOBLADA LA NACIONAL II EN EL TRAM SUD FINS A TORDERA A FINAL DE LA LEGISLATURA.

La diputada del PP per Girona, Concepció Veray, ha defensat que el govern estatal no ha frenat els tràmits per tirar endavant els projectes de desdoblament de l’N-II i que tots estan seguint el seu curs. Segons s’ha marcat com a objectiu, a final de legislatura assegura que la via estarà desdoblada o “pràcticament acabada” en el tram sud, on estan pendents de fer-se encara tres trams fins a Tordera. El passat 29 de desembre, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publicava l’exposició al públic del tram Sils-Maçanet de desdoblament de l’N-II. Aquest és, segons el PP, una mostra que el govern de Mariano Rajoy no pretén aturar els tràmits per desencallar una via llargament reivindicada. L’Estat ha de repetir aquest tràmit per tal d’encaixar el projecte amb unes altres obres que ha d’executar la Generalitat en una carretera de la seva competència que conflueix amb l’N-II. En la primera compareixença davant els mitjans a Girona de la diputada popular, Concepció Veray, ha assegurat que no hi ha cap projecte prou avançat per començar obres immediatament però que la voluntat del partit és que tots continuïn els tràmits que tenen en curs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/veray-N-II-1.mp3|titles=veray N-II 1]

Actualment, en aquest tram sud manquen per fer les obres de Caldes a Sils (6,6 quilòmetres, una obra adjudicada provisionalment pel PSOE hores abans de les eleccions del 20-N), Sils-Maçanet i Maçanet-Tordera. Els dos primers trams van iniciar obres fa dos anys i es van aturar a mig fer. Concepció Veray, assegura que el govern de Madrid no ha frenat cap tràmit de l’N-II.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/veray-N-II-2.mp3|titles=veray N-II 2]

Per últim, Veray ha recordat que és l’única diputada gironina que forma part com a vocal de la comissió de Foment.

ÚLTIMES NOTÍCIES