IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA DE TORDERA IMPULSA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT...

LA CREU ROJA DE TORDERA IMPULSA NOVES ACTIVITATS DELS TALLERS DE SALUT JOVE.

La creu roja de Tordera, ha començat el nou trimestre dels tallers de l’S+J. Per aquest mesos s’ han preparat diverses activitats de dimarts a divendres.

Els dimarts de 17:30 a 19:30 Cuines d’arreu del món, on es faran plats típics de diferents cultures d’arreu del món; per dimecres de 16:30h a 18 taller de teatre, al Clavé i de 18:15 a 20 taller de creativity, amb manualitats varies (clauers, paxword, penjolls, polseres, fang, etc).

Dijous de 17:30 a 19:30 el taller “Tu ets l’ARTISTA” amb Cristina Pozo, on es faran activitats de cant, ball, maquillatge i peluqueria, tot allò referent al món dels actors/ actrius. La tècnica de creu roja a Tordera, Veronica Pineda ens parla sobre aquestes i altres activitats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/tallers-creu-roja-1.mp3|titles=tallers creu roja 1]

Finalment, els divendres de 4 a 8 de la tarda Pica pica esportiu i aventuritza’t per Tordera amb tornejos de ping-pong, futbol, bàsquet, excursions als aiguamolls o excursions a l’Erola. Precisament, aquesta tarda comença l’activitat amb un torneig de futbol sala. Veronica Pineda explica que els tallers estan oberts a tots els joves del municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/tallers-creu-roja-2.mp3|titles=tallers creu roja 2]

A més a més, la creu roja disposa d’aula d’estudi i servei de consulta oberta. Les inscripcions als tallers continuen obertes. Es poden realitzar al mateix centre, al carrer Canigó, 26 o trucant al 93.764.21.21

ÚLTIMES NOTÍCIES