IniciNoticiesCulturaLA COOPERATIVA AGRÀRIA, L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, ELS AMICS DELS CAVALLS, LA COLLA...

LA COOPERATIVA AGRÀRIA, L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, ELS AMICS DELS CAVALLS, LA COLLA DE GEGANTERS I L’AJUNTAMENT DE TORDERA HAN ORGANITZAT UN PROGRAMA D’ACTIVITATS FESTIVES PER PROMOURE LA FESTA DE SANT ANTONI ABAT.

Tordera celebrarà aquest dissabte 21 de gener la festa dels Tres Tombs, emmarcada a la celebració de Sant Antoni Abat, patró dels animals.

Així aquest dissabte, a les 9:30h del matí hi haurà una concentració de cavallistes al parc Prudenci Bertrana. A les 11 començarà una cercavila de cavalls que passarà pels carrers Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, Països Catalans, carrer Girona, camí Mas Martí, camí Ral i arribarà a la plaça de l’Església.

A les 12h començarà els Tres Tombs amb el recorregut que sortirà des de la plaça de l’Església i passarà per plaça de la Concòrdia, camí Ral, carrer Sant Ramon, Ciutadans i de nou plaça Església.

També a les 12h hi haurà la missa en honor a Sant Antoni Abat i com cada any, a dos quarts de 1, tindrà lloc la benedicció dels animals, que en aquesta ocasió es farà a la mateixa plaça de l’Església. Al finalitzar la benedicció la Cooperativa farà un obsequi a tots els participants. El president de la cooperativa, Carles Aulet ens dona més detalls sobre l’acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/tres-tombs.mp3|titles=tres tombs]

A les 2h, hi haurà el dinar de germanor organitzat per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera (per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la Cooperativa Agrària). Amb aquests actes, l’organització ha volgut recuperar i donar major rellevància a la festa de Sant Antoni per recordar, entre d’altres, el passat agrícola i ramader de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES