IniciNoticiesCulturaAVUI S’ESTRENA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ AMB LA PEL·LÍCULA “UN...

AVUI S’ESTRENA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ AMB LA PEL·LÍCULA “UN MÉTODO PELIGROSO”.

La programació del Teatre Clavé obre aquest cap de setmana temporada amb dues sessions de cinema. El cicle cineclub presenta “Un método peligroso, dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen. La pel·lícula explora les turbulentes relacions entre el jove psiquiatre, el seu mentor, i la dona que s’interposa entre ells. El drama està basat en fets reals i succeeix en vigílies de la primera guerra mundial a Zuric i Viena. El cicle cine club està coorganitzat amb l’associació d’espectadors. El seu president, Pau Megias ens parla sobre com es presenta aquest cicle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/pau-cine-club.mp3|titles=pau cine club]

“Un método peligroso” es projectarà en versió original subtitulada al castellà avui a les 10 de la nit.

La segona pel·lícula del cap de setmana s’adreça especialment al públic familiar. És Alvin i els esquirols 3, la tercera part de les aventures d’aquest animalons que aquest cop se situa en una illa tropical. “Alvin i els esquirols 3” es projectarà en català, aquest dissabte 21 de gener a les 6 de la tarda al teatre.

Les entrades per cadascun dels espectacles del cap de setmana tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir al teatre clavé en horari d’atenció al públic o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. L’associació de comerciants de Tordera Centre patrocina el cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2 euros per als espectacles d’aquest cicle.

ÚLTIMES NOTÍCIES