IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ACULL UN CICLE D’ACTIVITATS AL VOLTANT DE L’ALIMENTACIÓ I LA...

LA BIBLIOTECA ACULL UN CICLE D’ACTIVITATS AL VOLTANT DE L’ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ.

El programa intermunicipal de drogodependències de l’Alt Maresme i la biblioteca de Tordera impulsen el cicle d’activitats al voltant de l’alimentació i la nutrició. Aquesta tarda, es promou una xerrada titulada “Descobreix les claus d’una alimentació saludable i els secrets del iogurt”, a càrrec de Marina Martí. L’acte començarà a dos quarts de 8 de la tarda, a la biblioteca.

Simultàniament s’inaugurarà l’exposició “Menja bé, tu hi guanyes”. Aquesta exposició ha estat dissenyada per tal de promoure els hàbits alimentaris saludables entre la població infantil. El seu objectiu és proporcionar un conjunt d’informacions a les persones assistents, que els permetin aprendre com seguir una alimentació saludable. Ens dóna més detalls sobre l’exposició, la responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/silvia-exposicio-alimentacio.mp3|titles=silvia exposicio alimentacio]

L’exposició es podrà visitar fins al 30 de gener. Els matins de dijous a dissabte de 10 a 1 del migdia i les tardes de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES