IniciNoticiesCulturaAQUEST CAP DE SETMANA S’ESTRENA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE AMB DUES PEL·LÍCULES “UN...

AQUEST CAP DE SETMANA S’ESTRENA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE AMB DUES PEL·LÍCULES “UN MÉTODO PELIGROSO” I “ALVIN I ELS ESQUIROLS 3”.

La programació del Teatre Clavé obre aquest cap de setmana temporada amb dues sessions de cinema. El cicle cineclub presenta “Un método peligroso”, dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen. La pel·lícula explora les turbulentes relacions entre el jove psiquiatre Carl Jung; el seu mentor, Sigmund Freus; i Sabina Spielrein, la dona que s’interposa entre ells. El drama està basat en fets reals i succeeix en vigílies de la primera guerra mundial a Zuric i Viena. “Un método peligroso” es projectarà en versió original subtitulada al castellà aquest divendres 20 de gener a les 10 de la nit.

La segona pel·lícula del cap de setmana s’adreça especialment al públic familiar. És “Alvin i els esquirols 3”, la tercera part de les aventures d’aquest animalons que aquest cop se situa en una illa tropical. “Alvin i els esquirols 3” es projectarà en català, aquest dissabte 21 de gener a les 6 de la tarda al teatre.

Respecte, a la temporada anterior, el director del teatre, Josep Navarro destaca que l’equipament a tancat el 2011 amb bon balanç d’ocupació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/navarro-balanç-2011.mp3|titles=navarro balanç 2011]

Les entrades per cadascun dels espectacles del cap de setmana tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir al teatre clavé en horari d’atenció al públic o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. L’associació de comerciants de Tordera Centre patrocina el cicle familiar i ofereix als seus clients un descompte de 2 euros per als espectacles d’aquest cicle.

ÚLTIMES NOTÍCIES