IniciNoticiesSocietatTORDERA ÉS LA CINQUENA POBLACIÓ CATALANA AMB EL PREU DEL LLOGUER MÉS...

TORDERA ÉS LA CINQUENA POBLACIÓ CATALANA AMB EL PREU DEL LLOGUER MÉS BAIX.

El preu de l’habitatge de segona mà va caure l’any passat un 9,4% respecte el 2010, fins a situar-se en els 2.700 euros per metre quadrat de mitjana. Són dades de l’informe anual del portal immobiliari Fotocasa.es. Sitges (Garraf), amb gairebé 4.200 euros el metre quadrat, és la ciutat catalana més cara a l’hora de buscar un pis de lloguer, encara que els preus també hagin disminuït l’últim any. La segueixen Barcelona i Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), on el preu del metre quadrat està per sobre els 3.500 euros. I en quart i cinquè lloc, amb uns preus similars, hi trobem Castelldefels (Baix Llobregat) i Vilassar de Mar (Maresme).

A l’altra banda, la ciutat que té uns preus de lloguer més econòmics és Lleida, amb un preu mitjà de 1.600 euros el metre quadrat. Tot i així, en l’últim any també s’ha abaratit un 9%. Per darrere, amb uns preus similars hi trobem Sant Carles de la Ràpita (Terres de l’Ebre) i Salt (Gironès). I tancant la llista hi ha Berga i Tordera. Al nostre municipi els preus del lloguer són un 15% més barats que el 2010, amb uns 1.700 euros el metre quadrat.

Segons l’informe anual de balanç de Fotocasa.es, Catalunya és la tercera comunitat autònoma més cara del conjunt de l’Estat, per darrere del País Basc i la Comunitat de Madrid.