IniciNoticiesRegidoriesL’ EDIFICI DE CAL ROS JA ACULL ELS SERVEIS D’ URBANISME, CADASTRE,...

L’ EDIFICI DE CAL ROS JA ACULL ELS SERVEIS D’ URBANISME, CADASTRE, MEDI AMBIENT I VIA PÚBLICA.

 

Aquesta setmana, l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’ ha ubicat definitivament a l’edifici de Cal Ros (antic ambulatori), de propietat municipal. En aquestes instal·lacions hi podrem trobar a partir d’ ara els serveis d’Urbanisme, Cadastre, Oficina Tècnica de projectes, Medi Ambient, Via Pública i els serveis informàtics de l’Ajuntament. El trasllat de les oficines municipals a l’edifici de Cal Ros permet alliberar els serveis que fins ara es trobaven a l’edifici de la Caixa Laietana de la plaça de l’Església, que estava en règim de lloguer. La regidora de territori, Rosa Salarichs apunta que el trasllat permetrà una nova reorganització municipal, més eficient, mitjançant l’optimització de recursos.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/rosa-salarichs-cal-ros.mp3|titles=rosa salarichs cal ros]

El trasllat de Territori i Sostenibilitat a l’antic ambulatori permet alliberar el segon pis de la casa consistorial, on s’hi ubicaran els serveis d’Intervenció i Recursos Humans. Al primer pis de l’Ajuntament es mantindrà el servei d’Alcaldia i es destinaran tres despatxos per als grups municipals a l’oposició.

ÚLTIMES NOTÍCIES