IniciNoticiesComerçL’ AJUNTAMENT MODIFICA EL PLA GENERAL AL SECTOR DE LA MULLERA PER...

L’ AJUNTAMENT MODIFICA EL PLA GENERAL AL SECTOR DE LA MULLERA PER PODER AMPLIAR L’ÚS COMERCIAL DELS BAIXOS A CANVI DE L’ÚS RESIDENCIAL.

L’Ajuntament de Tordera ha aprovat inicialment una modificació del planejament urbanístic per tal d’ampliar l’ús comercial dels edificis projectats al sector de la Mullera a canvi de reduir-ne l’ús residencial.

Aquest canvi permetrà que els promotors d’aquest sector puguin començar a construir els baixos dels edificis, destinats a usos comercials, tot reduint la superfície residencial de les plantes superiors. Així ho explica la regidora d’ ordenació del territori, Rosa Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/rosa-modificacio-mullera-1.mp3|titles=rosa modificacio mullera 1]

En aquest sentit i amb l’aprovació d’aquest canvi en el planejament urbanístic, el grup Mercadona ja ha mostrat el seu interès per implantar-se a Tordera els pròxims mesos i construir un equipament de 1500 metres quadrats.

Amb aquest canvi en el Pla general la implantació d’aquesta superfície comercial estalviaria la construcció de 30 nous habitatges. Amb aquesta modificació, Rosa Salarihcs apunta que els promotors tindran la possibilitat, a partir d’ ara, de renunciar sol residencial per ús comercial.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/rosa-modificacio-mullera-2.mp3|titles=rosa modificacio mullera 2]

La modificació puntual del Pla general en aquest sector es troba actualment en període d’exposició pública. Posteriorment el Ple l’haurà d’aprovar provisionalment i s’enviarà al Departament d’Urbanisme de la Generalitat per tal que aquest organisme en faci l’aprovació definitiva.

La Regidora d’Ordenació del Territori, Rosa Salarichs, ha destacat que aquesta modificació s’ha plantejat d’acord amb la Generalitat i podria estar en vigència a partir del mes d’abril de 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES