IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES...

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT FINALITZA AMB ÈXIT LES ACTIVITATS ORGANITZADES DURANT AQUESTES FESTES NADALENQUES

 

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot va oferir aquest passat divendres, diada de reis, la segona i última de les representacions dels Pastorets a Tordera. Unes 65 persones de totes les edats van participar en la posada en escena de “La Flor de Nadal”, un text de Francesc d’ Assís i Picas. Com ja van fer l’ any passat, la proposta de Pere Cot introduïa a l’ obra original algunes modificacions com ara balls i danses. La membre de Pere Cot, Gloria Prunera feia un balanç molt positiu de les dues representacions.

 

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-pastorets.mp3|titles=balanç pastorets]

 

Prunera també ha valorat molt positivament la participació al joc de la “Quina”, que des de fa uns anys duen a terme totes les vigílies i festius d’aquestes dates nadalenques.

 

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-quina.mp3|titles=balanç quina]

 

Un cop finalitzades les activitats de Nadal, l’Associació Cultural i Recreativa Pere començaran a preparar la disfressa per Carnaval i l’obra que representaran el mes de març a Tordera.