IniciNoticiesCulturaELS AMICS DE LES ARTS, EMMA VILARASAU, PERE ARQUILLUÉ I ROSA MARIA...

ELS AMICS DE LES ARTS, EMMA VILARASAU, PERE ARQUILLUÉ I ROSA MARIA SARDÀ, PLATS FORTS DE LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ.

El teatre clavé presenta la nova programació per el mesos de gener a juny de 2012. El tret de sortida serà el 20 de gener amb la pel·lícula “Un método peligrosa (20 de gener), dirigida per David Cronenberg i protagonitzada per Vigo Mortensen. Però els plats estrella de la programació per al primer semestres de 2012 tenen regust de teatre i música. El cicle de teatre porta a Tordera als actors Pere Arquillué i Emma Vilarasau en l’ obra “Qui té por de Virginia Woolf?” (19 febrer); dirigida per Daniel Veronese i traduïda per Josep Maria Pou. Dins el mateix cicle, Rosa Maria Sardà protagonitza un recorregut per l’ obra de Josep Maria de Sagarra dit per la mateixa actriu (11 de març). El cicle de música popular i tradicional inclou un altre dels plats forts de la programació: el concert de presentació del nou disc “d’ els amics de les arts, Espècies per catalogar (29 d’ abril).

Per als amants del cinema, el cicle de cineclub inclou propostes tan variades com la comèdia del director Álex de la Iglesias “La chispa de la vida (24 febrer), J.Edgar (16 de març), dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Leonardo di Caprio; i la tercera entrega de la saga de terrer REC 3 Génesis (27 abril). Totes es projecten en versió original subtitulada. El director del teatre clavé, Josep Navarro destaca la qualitat de la programació i assegura que malgrat la crisi, de moment poden aguantar el cop.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/navarro-crisi.mp3|titles=navarro crisi]

Al 2012 augmenten les proposta del cicle familiar, entre les quals destaquen l’ espectacle del centre de titelles de Lleida Gúlliver, al país de Lil·liput (28 gener); la proposta de dansa-teatre Lola (11 febrer)

i Pinnocchio (17 març), un espectacle que uneix la dansa, la imatge i les noves tecnologies. A aquestes s’ hi sumen les pel·lícules d’ animació Alvin i els esquirols 3 (21 gener), El rey león (25 febrer), un gat a París (10 de març) i El gat amb botes (28 abril)

Per als joves, el cicle ainda incorpora tres propostes més atravides: Rinkonete en tu retrete (3 febrer), Zirocco (2 març) i l’ estrena d’ IN[quiets] (13 abril), una producció de la fundació teatre clavé centrada en els nous llenguatges de la dansa. El cicle Ainda manté el preu de l’ entrada a 2 euros per als joves d’ entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda i consolida la posterior zona postdata, un espai organitzat per l’ associació d’ espectadors del teatre on es desenvolupen diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.

Els balls de primavera a càrrec de la Sonsoni fa ballar (1 juny), Radiokuartet (8 juny) i se’n fa una (15 juny), tanquen la programació del primer semestre de 2012 al teatre clavé. Les entrades per la programació estable es poden reservar al mateix teatre o trucant al 93.765.05.72.