IniciNoticiesRegidoriesLA SITUACIÓ ECONÒMICA FRENA L’ EXECUCIÓ D’ OBRES DE MILLORA EN MOLTES...

LA SITUACIÓ ECONÒMICA FRENA L’ EXECUCIÓ D’ OBRES DE MILLORA EN MOLTES URBANITZACIONS DEL MUNICIPI.

 

Tordera disposa de vuit urbanitzacions producte del creixement urbanístic dels anys 60 i 70. Tot i que inicialment eren habitatges de segona residència, amb el pas del temps, molts s’han convertit en residència habitual. Malgrat que fa anys que les urbanitzacions es van posar en marxa, moltes tenen greus mancances com ara problemes en els vials, manca d’enllumenat públic o d’alguns serveis.

Tot i que les obres de Sant Daniel ja han entrat en la seva recta final -fa unes setmanes es va inaugurar l’enllumenat-, hi ha molts problemes per cobrar les quotes d’urbanització als veïns, segons explica l’alcalde Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/alcalde-urbanitzacions-1.mp3|titles=alcalde urbanitzacions 1]

A Can Domènech, hi havia prevista una obra valorada en 12 MEUR. Finalment s’ha optat per invertir 261.000 euros en la millora de més de cinc quilòmetres de carrers, i esperar millors temps.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/alcalde-urbanitzacions-2.mp3|titles=alcalde urbanitzacions 2]

També ha quedat aturat el projecte de Les Ferreres, quan ja estaven fets tots els tràmits i el projecte aprovat. També hi ha dubtes sobre què fer a les urbanitzacions properes al Parc del Montnegre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/alcalde-urbanitzacions-3.mp3|titles=alcalde urbanitzacions 3]

La Diputació de Barcelona podria incloure les urbanitzacions de rocassosa i can domenec dins del parc. Per tant, estarien un espai protegit, i fer obres d’urbanització seria més complex.

ÚLTIMES NOTÍCIES