IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT COMENÇA EL TRASLLAT DELS SERVEIS DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT A LES...

L’AJUNTAMENT COMENÇA EL TRASLLAT DELS SERVEIS DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT A LES INSTAL LACIONS DE L’ ANTIC AMBULATORI DE CAL ROS.

L’Ajuntament de Tordera realitza durant aquesta primera setmana de l’any els treballs de trasllat de diferents dependències municipals. A partir de la setmana vinent, l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’ubicarà definitivament a l’edifici de Cal Ros (antic ambulatori), de propietat municipal. En aquestes instal·lacions s’hi trobaran els serveis d’Urbanisme, Cadastre, Oficina Tècnica de projectes, Medi Ambient, Via Pública i els serveis informàtics de l’Ajuntament.

El trasllat de Territori i Sostenibilitat a l’antic ambulatori permet alliberar el segon pis de la casa consistorial, on s’hi ubicaran els serveis d’Intervenció i Recursos Humans. Al primer pis de l’Ajuntament es mantindrà el servei d’Alcaldia i es destinaran tres despatxos per als grups municipals a l’oposició.

Finalment, les àrees d’Atenció a la Persona i Promoció Econòmica es mantindran a les oficines de la plaça de la Concòrdia, a les antigues galeries comercials, on també s’hi ubicaran totes les regidories de Serveis Personals (esports, joventut, ensenyament, participació ciutadana i festes). Aquest canvi respon a una mesura d’estalvi ja que s’allibera el lloguer d’un edifici i permet una nova reorganització municipal, més eficient, mitjançant l’optimització de recursos. Ho explica l’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/alcalde-edifici-cap-antic.mp3|titles=alcalde edifici cap antic]

El trasllat de les oficines municipals a l’edifici de Cal Ros permet alliberar els serveis que fins ara es trobaven a l’edifici de la Caixa Laietana de la plaça de l’Església.

ÚLTIMES NOTÍCIES