IniciNoticiesEntitatsLES ORGANITZACIONS JUVENILS DE TORDERA RECULLEN ALIMENTS A FAVOR DE CÀRITAS, A...

LES ORGANITZACIONS JUVENILS DE TORDERA RECULLEN ALIMENTS A FAVOR DE CÀRITAS, A TRAVÉS D’UN TORNEIG DE FUTBOL BENÈFIC.

Joves, Polítics i solidaris. Les joventuts polítiques de Tordera es van unir, ahir a la tarda, amb l’objectiu de recaptar aliments a favor de Càritas. JNC (CIU), NNGG (PP) i JERC (ERC) van disputar un torneig de futbol benèfic, on el menys important va ser el resultat. La trobada va servir per recollir aliments, per els més necessitats de Tordera. El portaveu de les JERC, Marcel Montes feia un balanç molt positiu de l’ acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/partit-jerc.mp3|titles=partit jerc]

Realment, el nombre d’aliments recollits va ser molt important, fet que els organitzadors van agrair. El portaveu de Noves generacions a Tordera, Xavier Martin explicava que l’idea de fer el partit solidari, va sorgir davant la voluntat de les tres organitzacions juvenils.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/partit-pp.mp3|titles=partit pp]

El portaveu de la JNC, Albert Prats destacava la col·laboració entre els tres partits polítics locals, amb l’objectiu comú d’ajudar a Càritas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/partit-jnc.mp3|titles=partit jnc]

Els participants i públic en el torneig de futbol solidari va donar una gran quantitat d’oli, conserves de peix, arròs i sucre, que seran entregats a Càritas Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES