IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA LES REPRESENTACIONS DELS TRADICIONAL PASTORETS.

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PREPARA LES REPRESENTACIONS DELS TRADICIONAL PASTORETS.

Un any més, l’associació cultural i recreativa Pere Cot porta a l’escenari del Teatre Clavé la representació dels pastorets. En aquest cas, unes 65 persones de totes les edats participen en la posada en escena de “La Flor de Nadal”, un text de Francesc d’Assís i Picas. Com ja van fer l’any passat, la proposta de Pere Cot introdueix a l’obra original algunes modificacions com ara balls i danses, que enguany són diferents respecte de l’anterior edició. Així ho apunta, la membre de Pere Cot, Gloria Prunera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/pere-cot-pasturets.mp3|titles=pere cot pasturets]

La primera funció de “La flor de Nadal” serà el divendres 30 de desembre a les 9 de la nit i la segona està prevista per al divendres 6 de gener a les 7 de la tarda. En ambdós casos, Pere Cot prepara actes complementaris. El 30 de desembre, després de la funció, els espectadors podran gaudir d’una xocolatada a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del teatre. I el 6 de gener, tal com mana la diada, els reig mags s’acostaran a l’escenari del teatre per adorar el nen Jesús.

Les entrades per “La flor de Nadal” a càrrec de Pere tenen un preu de 7 euros i es poden adquirir al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES