IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA COMENÇA ELS ACTES COMMEMORATIUS DEL 30È ANIVERSARI AMB “EL DIA...

RÀDIO TORDERA COMENÇA ELS ACTES COMMEMORATIUS DEL 30È ANIVERSARI AMB “EL DIA DE LA RÀDIO”. ENGUANY PRESENTA LA NOVETAT QUE ELS POLÍTICS LOCALS TAMBÉ FARAN DE LOCUTORS PER UN DIA.

Aquestes festes de Nadal, Ràdio Tordera comença els actes commemoratius del 30è aniversari de l’emissora. La nit de reis de 1982, com si d’un regal es tractés, van començar les emissions regulars de Ràdio Tordera, en un local situat al carrer Santa Llúcia. Per celebrar aquest fet, durant tot el 2012 es realitzaran diverses activitats per commemorar l’efemèride. El proper dimecres, 28 de desembre, es portarà a terme “El dia de la Ràdio” una jornada on els locutors d’aquesta casa s’intercanvien de programa per un dia. Enguany, “El dia de la ràdio” se

rà especial per dos motius. El primer, perquè donarà el tret de sortida als actes del 30è aniversari de l’emissora i segon perquè comptarà, per primera vegada, amb la participació dels polítics locals, que seran locutors de la ràdio, per un dia. En concret, els representants de CiU, PSC, ERC i PP en el consell d’administració de l’emissora, seran els encarregats de presentar l’informatiu de les 10 del mati. La programació del dia de la ràdio serà així:


Durant el 2012 continuaran els actes commemoratius de l’aniversari. Coincidint amb la fira mercat del ram, es farà una disco mòbil amb els èxits dels darrers 30 anys i una gimcana radiofònica. Per final d’any, tindrà lloc un sopar commemoratiu del 30è aniversari de l’emissora amb locutors i antics membres.La retransmissió de la cavalcada de reis 2012, tindrà un simbolisme especial, ja que coincideix amb la primera emissió de Ràdio Tordera. Per aquest motiu, s’ha preparat un programa especial, recordant com era la cavalcada l’any 1982 i com es vivia aquesta festivitat.

L’emissora municipal Ràdio Tordera, emet les 24 hores del dia al 107.1 FM i a través d’internet a la pàgina www.radiotordera.cat