IniciNoticiesCulturaCOMPTE ENRERE PEL CONCERT DE SANT ESTEVE, ENGUANY TITULAT “AL VOLTANT DEL...

COMPTE ENRERE PEL CONCERT DE SANT ESTEVE, ENGUANY TITULAT “AL VOLTANT DEL BOLERO DE RAVEL”

El Teatre Clavé es prepara per acollir un any més el concert de Sant Esteve. En aquesta edició està dedicat íntegrament a l’obra del compositor Maurice Ravel i, un any més, els alumnes del centre de formació artística del Teatre Clavé actuaran al costat de joves intèrprets professionals. El cap de l’escola de música del teatre, Medín Peirón assegura que volen potenciar la interacció entre alumnes del centre de formació artístics i músics professionals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/concert-st-esteve-1.mp3|titles=concert st esteve 1]

Durant la primera part del concert, el Trio Hyagnis (violí:Helena Muñoz, violoncel:Andreu Peirón, piano: Jordi Flaquer que interpretarà Trio en la menor: i en Paul Perera (piano), juntament amb les alumnes de l’escola de dansa del teatre clavé interpretaran Pavana per a una infanta difunta. Escoltem Medin Peirón.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/concert-st-esteve-2.mp3|titles=concert st esteve 2]

Després del descans serà el torn dels alumnes de l’escola de música del teatre clavé que interpretaran Ma mare l’oca i Bolero, ambdues amb arranjaments de Jordi Flaquer. Durant la segona part també hi intervindran alumnes de l’aula d’expressió dramàtica i l’escola de dansa, així com les corals infantil i d’adults del teatre clavé. Medin Peirón ens avança com serà aquesta part del concert.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/concert-st-esteve-3.mp3|titles=concert st esteve 3]

El concert començarà a dos quarts de 8 de la tarda i té un durada aproximada d’una hora i mitja. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden reservar al telèfon 93.765.05.72 o bé adquirir al teatre fins 10 minuts abans de l’inici de la funció.