IniciNoticiesPolíticaEL PRESSUPOST 2012 DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ES DEBAT AQUESTA TARDA, EN...

EL PRESSUPOST 2012 DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ES DEBAT AQUESTA TARDA, EN UN PLE EXTRAORDINARI AMB 16 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA.

L’ajuntament de Tordera convoca avui ple extraordinari amb 16 punts en l’ordre del dia, i amb el pressupost per el 2012, com a punt més destacat. El regidor d’hisenda, Marçal Vilageliu, avança en declaracions a Ràdio Tordera una rebaixa de pressupost de només 400.000 euros respecte els números de l’any passat. Vilageliu explica com s’ha plantejat aquest pressupost 2012.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/marçal-pressupost.mp3|titles=marçal pressupost]

A banda dels pressupostos, el ple debatrà altres punts destacats com per exemple, la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa pel subministrament d’aigua; delegar funcions a la diputació de Barcelona per la gestió i recaptació del servei d’atenció domiciliària i de teleassistència; modificació del reglament del mercat de venda no sedentària del veïnat de Sant Pere; modificació horària i la retribució anual del cap del gabinet d’alcaldia; modificació de la dedicació horària i la retribució anual de la regidora delegada de participació ciutadana, joventut i Sanitat; aprovació del plecs de clàusules del contracte del servei integral d’enllumenat exterior del municipi de Tordera i anunci de la convocatòria corresponent i aprovació d’un text refós del pla especial de la casa de pagès de Ca l’Orench i Cal Costurer per a casa de colònies, lleure, esports i rural al veïnat de Sant Daniel. El PSC presenta també una moció relativa a la modificació dels trams de consum d’aigua.

El ple extraordinari començarà a les 7 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.