IniciNoticiesEntitatsÈXIT DE PARTICIPACIÓ I PÚBLIC EN EL PESSEBRE VIVENT QUE VAN REPRESENTAR...

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I PÚBLIC EN EL PESSEBRE VIVENT QUE VAN REPRESENTAR ELS GRUPS DE CATEQUESIS I LA PARRÒQUIA DE TORDERA A L’INTERIOR DE L’ESGLÉSIA DE SANT ESTEVE.

Un any més, els grups de catequesi i la Parròquia de Tordera han organitzat la representació d’un pessebre vivent. Enguany però, a diferència d’edicions anteriors que es realitzava als voltants de la Plaça de l’Església, aquesta vegada s’ha representat a l’interior de l’església. Els diferents quadres del pessebre els han format els nens i nenes de la catequesis i la confirmació. El mossèn de la Parròquia de Tordera, Rafel Felipe Freije, es mostra molt content amb el resultat del pessebre vivent d’aquest dissabte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/balanç-pessebre-parròquia-1.mp3|titles=balanç pessebre parròquia 1]

La idea de representar el pessebre vivent a l’interior de l’església va agradar a els organitzadors i el públic assistent i la idea és repetir-ho l’any vinent. Escoltem el mossèn de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/balanç-pessebre-parròquia-2.mp3|titles=balanç pessebre parròquia 2]

El pessebre vivent dels grups de catequesis va finalitzar amb una cantada de nadales.

ÚLTIMES NOTÍCIES