IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA AQUEST DIVENDRES EL CONCERT DE...

L’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA AQUEST DIVENDRES EL CONCERT DE NADAL DINS DE LES ACTIVITATS DE FINAL DE TRIMESTRE

El concert de Nadal és la primera activitat de final de trimestre que l’Escola de Música del Teatre Clavé organitza durant aquest mes de desembre. Serà aquesta tarda, a partir de les 8, a la sala gran del teatre i comptarà amb l’actuació tant dels diferents conjunts instrumentals de l’escola, com d’alumnes solistes. El combo rock, el conjunt de guitarres, l’orquestra infantil i les corals infantils i d’adults ompliran de contingut el concert, en què s’interpretaran peces de compositors com Schumann, Bach al costat de cançons tradicionals. El cap de l’escola de música, Medín Peirón, ens avança com serà el concert.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/medin-peiron-concert-sant-esteve.mp3|titles=medin peiron concert sant esteve]

El concert de Nadal de l’Escola de Música és gratuït i obert a tothom.

Dins de les activitats de final de trimestre, l’escola de música també organitza la setmana vinent dues audicions. La primera serà el dimarts 20 de desembre i comptarà amb l’actuació dels alumnes de sensibilització 1 i 2 alumnes de piano, violoncel i cant; mentre que la segona audició serà dijous 22 de desembre i hi actuaran els alumnes de guitarra, saxo, flauta travessera i piano. Les dues audicions començaran a les 6 de la tarda a l’auditori del teatre i estan obertes a familiars i coneguts dels alumnes.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’escola de música serà el concert de Sant Esteve que enguany es titula “Al voltant del bolero de Ravel” i tindrà lloc el 26 de desembre a dos quarts de 8 de la tarda, al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES